Kategoriler
İşbaşı Eğitim Programı İstanbul İşkur

İstanbul İşbaşı Eğitim Programları ile İstihdama Tam Destek

İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüze bağlı Ümraniye Hizmet Merkezimiz ile En-Er Tekstil ve Çetinkaya firmaları iş birliğinde İşbaşı Eğitim Programı protokolleri imzalandı. Programların sonunda 25 kişi çeşitli mesleklerde firmaların bünyesinde istihdam edilecek.

Kozmetik Ürün Hazırlama,Rebul Kozmetik
Kozmetik Ürün Hazırlama,Rebul Kozmetik

İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüze bağlı Bayrampaşa Hizmet Merkezimiz ile Rebul Kozmetik iş birliğinde İşbaşı Eğitim Programları başlatıldı. Programın “Kozmetik Ürün Hazırlama” mesleğinde toplam 12 katılımcı bulunuyor.

Hazır Giyim,Hasta Danışmanı
Hazır Giyim,Hasta Danışmanı

İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüze bağlı Beyoğlu Hizmet Merkezimiz ile As Sportex firması ve Medipol Hastanesi iş birliğinde İşbaşı Eğitim Programları başlatıldı. Programlardan “Hazır Giyim” ve “Hasta Danışmanı” mesleklerinde toplam 28 katılımcı yararlanıyor.

Hasta Danışmanı,Pınar Medikal,Kolan Hastanesi
Hasta Danışmanı,Pınar Medikal,Kolan Hastanesi

İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüze bağlı Büyükçekmece Hizmet Merkezimiz ile Pınar Medikal (Kolan Hastanesi) iş birliğinde “Hasta Danışmanı” mesleğinde 31 kişilik İşbaşı Eğitim Programı başlatıldı.

Çelik Yapılandırma
Çelik Yapılandırma

İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüze bağlı Sancaktepe Hizmet Merkezimiz ile Korkmaz Mutfak Eşyaları firması iş birliğinde imzalanan İşbaşı Eğitim Programı protokolüyle 30 katılımcımız “Çelik Yapılandırma” mesleğinde firmada işi işbaşında öğrenecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklam Engelleyici Algılandı!!!

Reklamları engellemek için uzantı kullandığınızı tespit ettik. Lütfen bu reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bize destek olun.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock