Kategoriler
Genel Kurslar

CAFER UZUKAYA NİTELİKLİ BİLİŞİM UZMANI YETİŞTİRME PROJESİ KAPSAMINDAKİ KURSU ZİYARET ETTİ

Genel Müdürümüz Cafer Uzunkaya, Kurumumuz ile Bahçeşehir Üniversitesi iş birliğinde, “Nitelikli Bilişim Uzmanı Yetiştirme Projesi (NBUY)” kapsamında “Siber Güvenlik Uzmanı” mesleğinde açtığımız kursu ziyaret etti.

Aktif İşgücü Hizmetleri Dairesi Başkanımız Volkan Öz, Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürümüz Arif Ay, İl Müdür Yardımcılarımız Uğur Oto ve Sevide Erkmen, İstihdam Uzmanlarımız ile İş ve Meslek Danışmanlarımızın da katıldığı ziyarette Genel Müdürümüz kursiyerlerle aldıkları eğitim hakkında istişare etti.

Genel Müdürümüz Uzunkaya, NBUY projesi kapsamında verilen eğitimlerin oldukça kaliteli olduğunun altını çizerek “Düzenlediğimiz bu kurslar sonunda verdiğimiz sertifikalar üniversite diploması kadar değerli. Kurslarımız sonunda katılımcıları istihdam etme oranımız ise yüzde 82’dir. İçeriği, niteliği ve sonuçları itibarıyla eğitimlerimizin etkinliği ortadadır. Şimdilik İstanbul ve Ankara’da uyguladığımız bu projeyi, yakın zamanda İzmir’de başlatıyoruz ve daha fazla ilimize yaymak için çalışma içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Uzunkaya, ayrıca kurs eğitmenleriyle eğitim içerikleri hakkında istişarelerde bulundu. Eğitmenler; kursiyerleri sadece bilişim alanında çalışmak üzere yetiştirmediklerinin, aynı zamanda bu faydalanıcıların kendi web sitelerini kurarak ticari faaliyet yürütecek birer dijital girişimci olabileceklerinin altını çizdi.

Genel Müdürümüz, kurs ziyaretinin ardından NBUY projesi kapsamında açtığımız kurslardan faydalanan ve 4S Bilgi Teknolojileri firmasında istihdam edilen gençleri iş başında ziyaret etti. Firmanın direktörü Yavuz Özdemir; bilişim alanında yapılan işlerin okuldan ziyade tecrübe, yetenek ve ilgiyle alakalı olduğunu, NBUY projesinin üniversite eğitimi farklarını ortadan kaldırdığını, İŞKUR tarafından Geleceğin Mesleklerinde düzenlenen eğitimlerin nitelikli elaman ihtiyacının giderilmesi noktasında çok önemli bir adım olduğunu belirterek, Dijital Türkiye’nin inşasında desteklerinden dolayı Genel Müdürümüz Uzunkaya’ya teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklam Engelleyici Algılandı!!!

Reklamları engellemek için uzantı kullandığınızı tespit ettik. Lütfen bu reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bize destek olun.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock