Kategoriler
İSTANBUL PENDİK Satış Elemanı / Danışmanı (Perakende Satış Elemanı (Tezgahtar), Giyim ve Giyim Aksesuarları Satış Elemanı)

İSTANBUL-PENDİK-“Satış Elemanı / Danışmanı (Perakende Satış Elemanı (Tezgahtar), Giyim ve Giyim Aksesuarları Satış Elemanı)” İş İlanı

😢

Bu ilanın son başvuru tarihi geçmiştir.

İSTANBUL ili PENDİK İlçesindeki aktif “Satış Elemanı / Danışmanı (Perakende Satış Elemanı (Tezgahtar), Giyim ve Giyim Aksesuarları Satış Elemanı)” ilanlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

İSTANBUL PENDİK “Satış Elemanı / Danışmanı (Perakende Satış Elemanı (Tezgahtar), Giyim ve Giyim Aksesuarları Satış Elemanı)” iş ilanı İlçe : PENDİK GİYİM SEKTÖRÜNDEKİ FİRMAMIZA SATIŞ DESTEK ELEMANI İşyeri adı: DEEPLİNE OUTLET TEKSTİL VE GİYİM MAĞAZALARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İSTANBUL PENDİK ilçesindeki diğer “Satış Elemanı / Danışmanı (Perakende Satış Elemanı (Tezgahtar), Giyim ve Giyim Aksesuarları Satış Elemanı)” ilanları için TIKLAYINIZ. Kadınlar İçin İstenilen Yaş Aralığı : Kadın **- -** (**.**.**** – **.**.**** tarihleri arasında doğan kişiler) Son Başvuru Tarihi : ****-**-** İşyeri Adresi : FATİH MH HÜRRİYET CD ** A PENDİK İSTANBUL / TÜRKİYE En Az Ücret: ***** TL (AGİ Dahil Değil) Tercih Edilen ikamet il ve ilceleri :”KARTAL , PENDİK , TUZLA” İstenilen Öğrenim Bilgisi : En az Öğretim Seviyesi: Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğretim Seviyesi:Önlisans Erkekler İçin İstenilen Yaş Aralığı : Erkek **- -** (**.**.**** – **.**.**** tarihleri arasında doğan kişiler) Cinsiyet : Hem Kadın Hem de Erkek İş arayanlar başvurabilir. İl : İSTANBUL En Çok Ücret: ***** TL “Satış Elemanı / Danışmanı (Perakende Satış Elemanı (Tezgahtar), Giyim ve Giyim Aksesuarları Satış Elemanı)” mesleğindeki Tüm Türkiye Geneli ilanları görüntülemek için TIKLAYINIZ. Sosyal Olanaklar: Sosyal Olanaklar Bilgisi Belirtilmemiştir. İlan Kayıt Tarihi : ****-**-** DEEPLİNE OUTLET TEKSTİL VE GİYİM MAĞAZALARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ünvanlı işyerindeki diğer ilanlar için TIKLAYINIZ. “İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe GİYİM SATIŞINDA KABİLİYETLİ VE BECERİKLİ NİTELİKLERE SAHİP HAFTADA ** SAAT ÇALIŞMA” İşyeri İletişim Bilgileri: Telefon: ************ Eposta: