Kategoriler
IĞDIR IĞDIR MERKEZ Satış Elemanı / Danışmanı (Şarküteri, Bakkal Ve Gıda Pazarları Satış Elemanı, Et ve Et Ürünleri Satış Elemanı)

IĞDIR-IĞDIR MERKEZ-“Satış Elemanı / Danışmanı (Şarküteri, Bakkal Ve Gıda Pazarları Satış Elemanı, Et ve Et Ürünleri Satış Elemanı)” İş İlanı

IĞDIR IĞDIR MERKEZ
IĞDIR IĞDIR MERKEZ “Satış Elemanı / Danışmanı (Şarküteri, Bakkal Ve Gıda Pazarları Satış Elemanı, Et ve Et Ürünleri Satış Elemanı)” iş ilanı

IĞDIR IĞDIR MERKEZ ilçesindeki diğer “Satış Elemanı / Danışmanı (Şarküteri, Bakkal Ve Gıda Pazarları Satış Elemanı, Et ve Et Ürünleri Satış Elemanı)” ilanları için TIKLAYINIZ.

En Az Ücret: En aAz Ücret Bilgisi Belirtilmemiştir.

Kadınlar İçin İstenilen Yaş Aralığı : Kadın 18- -40 (14.05.2006 – 19.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)

İl : IĞDIR

En Çok Ücret: En Çok Ücret Bilgisi Belirtilmemiştir.

Cinsiyet : Hem Kadın Hem de Erkek İş arayanlar başvurabilir.

Tercih Edilen ikamet il ve ilceleri :Tercih Edilen İkamet bölgeleri ile ilgili özel bir durum belirtilmemiştir.

FARUK GIDA İNŞAAT TEMİZLİK HAYVANCILIK VE ZIRAİ ÜRÜNLERİ MADENCİLİK TEKSTİL NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ünvanlı işyerindeki diğer ilanlar için TIKLAYINIZ.

İstenilen Öğrenim Bilgisi :

En az Öğretim Seviyesi: İlkokul
En Fazla Öğretim Seviyesi:Lisans

Tavuk ve Tavuk ürünleri satış mağazasında reyon görevlisi ve şube sorumlusu; bay veya bayan personel alımı yapılacaktır.

“Satış Elemanı / Danışmanı (Şarküteri, Bakkal Ve Gıda Pazarları Satış Elemanı, Et ve Et Ürünleri Satış Elemanı)” mesleğindeki Tüm Türkiye Geneli ilanları görüntülemek için TIKLAYINIZ.

İlan Kayıt Tarihi : 2024-04-19

Sosyal Olanaklar: Sosyal Olanaklar Bilgisi Belirtilmemiştir.

Son Başvuru Tarihi : 2024-05-14

İşyeri adı: FARUK GIDA İNŞAAT TEMİZLİK HAYVANCILIK VE ZIRAİ ÜRÜNLERİ MADENCİLİK TEKSTİL NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

İşyeri Adresi : CUMHURİYET MAH MİLLET CAD IĞDIR MERKEZ IĞDIR MERKEZ IĞDIR / TÜRKİYE

“Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme
satış ve pazarlama yeteneği olan, düzen ve temizliğe önem veren bilgisayar kullanmasını bilen, takım çalışmasına uyumlu, ileri görüşlü yapıcı ve analitik düşünen, sorun çözebilen insiyatif alan kendine güvenen”

İlçe : IĞDIR MERKEZ

Erkekler İçin İstenilen Yaş Aralığı : Erkek 18- -45 (14.05.2006 – 19.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)

İşyeri İletişim Bilgileri:

Telefon: 905327856028
Eposta: