Kategoriler
SAMSUN SAMSUN MERKEZ Satış Elemanı / Danışmanı (Perakende Satış Elemanı (Gıda), Perakende Satış Elemanı (Tezgahtar), Şarküteri, Bakkal Ve Gıda Pazarları Satış Elemanı, Et ve Et Ürünleri Satış Elemanı)

SAMSUN-SAMSUN MERKEZ-“Satış Elemanı / Danışmanı (Perakende Satış Elemanı (Gıda), Perakende Satış Elemanı (Tezgahtar), Şarküteri, Bakkal Ve Gıda Pazarları Satış Elemanı, Et ve Et Ürünleri Satış Elemanı)” İş İlanı

😢

Bu ilanın son başvuru tarihi geçmiştir.

SAMSUN ili SAMSUN MERKEZ İlçesindeki aktif “Satış Elemanı / Danışmanı (Perakende Satış Elemanı (Gıda), Perakende Satış Elemanı (Tezgahtar), Şarküteri, Bakkal Ve Gıda Pazarları Satış Elemanı, Et ve Et Ürünleri Satış Elemanı)” ilanlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

SAMSUN SAMSUN MERKEZ
SAMSUN SAMSUN MERKEZ “Satış Elemanı / Danışmanı (Perakende Satış Elemanı (Gıda), Perakende Satış Elemanı (Tezgahtar), Şarküteri, Bakkal Ve Gıda Pazarları Satış Elemanı, Et ve Et Ürünleri Satış Elemanı)” iş ilanı

Sosyal Olanaklar: Sosyal Olanaklar Bilgisi Belirtilmemiştir.

Tercih Edilen ikamet il ve ilceleri :”CANİK , İLKADIM”

İlan Kayıt Tarihi : ****-**-*

TEMEL ÇAMLIDAĞ GIDA RESTORANT İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ünvanlı işyerindeki diğer ilanlar için TIKLAYINIZ.

İlçe : SAMSUN MERKEZ

Erkekler İçin İstenilen Yaş Aralığı : Erkek

İstenilen Öğrenim Bilgisi :

En az Öğretim Seviyesi: Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
En Fazla Öğretim Seviyesi:Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Cinsiyet : Hem Kadın Hem de Erkek İş arayanlar başvurabilir.

SAMSUN SAMSUN MERKEZ ilçesindeki diğer “Satış Elemanı / Danışmanı (Perakende Satış Elemanı (Gıda), Perakende Satış Elemanı (Tezgahtar), Şarküteri, Bakkal Ve Gıda Pazarları Satış Elemanı, Et ve Et Ürünleri Satış Elemanı)” ilanları için TIKLAYINIZ.

“Satış Elemanı / Danışmanı (Perakende Satış Elemanı (Gıda), Perakende Satış Elemanı (Tezgahtar), Şarküteri, Bakkal Ve Gıda Pazarları Satış Elemanı, Et ve Et Ürünleri Satış Elemanı)” mesleğindeki Tüm Türkiye Geneli ilanları görüntülemek için TIKLAYINIZ.

İşyeri Adresi : ZAFER MAH. İSTİKLAL CAD. SAMSUN İLKADIM SAMSUN MERKEZ SAMSUN / TÜRKİYE

En Az Ücret: En aAz Ücret Bilgisi Belirtilmemiştir.

ÇAMLIDAĞ markası ile gıda sektöründe faaliyet gösteren Temel Çamlıdağ Gıda Rest. İnş. Taah. Tic. Ve San. Şti. bünyesinde görev alabilecek “SATIŞ TEMSİLCİSİ (TEZGAHTAR)” aranmaktadır. Kişi şubelerimizde görev alacaktır. Vardiyalı olarak çalışılmakta ve sabah gidiş de servis imkânımız bulunmaktadır. Bölge olarak ise İlkadım ve Caniktir.
Başvuruların şubelere giderek veya bilgi@camlidag.com.tr mail adresi üzerinden cv gönderimi yapılarak gerçekleştirilmesi rica olunur.

“Bay
– **-** yaşları arasında
– En az Lise Mezunu,
– MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,
– Askerliğini tamamlamış,
– Güler yüzlü, diksiyonu düzgün ve prezantabl,
– Takım çalışmasına uyum sağlayabilecek,
– İnsan ilişkileri kuvvetli”

En Çok Ücret: En Çok Ücret Bilgisi Belirtilmemiştir.

Son Başvuru Tarihi : ****-**-*

İl : SAMSUN

İşyeri adı: TEMEL ÇAMLIDAĞ GIDA RESTORANT İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Kadınlar İçin İstenilen Yaş Aralığı : Kadın

İşyeri İletişim Bilgileri:

Telefon: ************
Eposta: bilgi@camlidag.com.tr